Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 3pcs 12mm 1/2 Skatīt lielāku

3pcs 12mm 1/2" Kātu Attēla Rāmja Līnijas Maršrutētāju Bitu C3 Karbīda Klasiskā Frēzēšanas Koksnes Kokapstrādes Tenon Griezēji 03092

€19.85

-39 %

€33.08

Jauns produkts

Veids Beigās Dzirnavas
Korpusa Materiāls / Karbīda gals 45# tērauda / YG6X
Zīmola Nosaukums lavie
Modeļa Numurs MC03092
Kāta Diametrs 1/2" Collu 12.7 MM
Atlikums +/- .003" tolerance
Modeļa Tips Foto Rāmis Līnijas Nazi
Materiāls Volframa Kobalta Sakausējuma

LAVIE 3pcs 1/2" Kātu Foto Rāmis Līnijas Nazis Maršrutētāju Bitu Kuteris Eiropas Klasiskā Stila Līnijas Nazis Kokapstrādes Kuteris Tenon MC03092

Iezīmes: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes .Izmantojot roku padarot atvilktnē vai citu kokapstrāde.Rūpniecības kvalitātes maršrutētāju biti .Cietā rūdīta tērauda struktūru ar anti kickback dizains.Build-up un siltuma izturīgs Teflona pārklājumu.Hook & Bīdes Skatījumi: Augstas hook & bīdes leņķi ļauj Griezēji (C3 Mikro graudu Volframa Karbīda) šķēle plūstoši pāriet akciju, kas ražo tīru, splinter bezmaksas; Gultņu: Pilnībā slēgtās & ieeļļot.

Specifikācijas: Vienība: 1/2 COLLU Kāta Maršrutētāju Bitu Materiāls: 45# tērauda, Karbīda padoms: YG6X Kāta Diametrs: 12.7 MM, Bilance: +/- .003" tolerance Detaild specifikācija, pls pārbaudīt pēc fotogrāfijas.

Pakete ietver: 1pc x Maršrutētāju, Bitu

Piezīme: Krāsu, ka jūs likts būs pirmā izvēle, piegāde.Bet, ja tas ir no krājumiem, citas krāsas nomaina.Lūdzu, izlasiet šo piezīmi, kā rūpīgi, kā jūs varat, kad jūs pasūtīt.Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Tas ir Lene Wang, a pārdevēja, kurš ir atbildīgs eksportētāja jaudas un rokas instrumentus, lai ārzemju valstīm.Es tikai nodarbojas ar produktu ar augstu kvalitāti.

Vairāk daudzums, lūdzu, nākt ar mani.Visvairāk konkurētspējīgu cenu, kas būs citētais.

Tagi: tapošanas jig tablesav, kuteris rāmis, mazliet par maršrutētāju koka, mazliet maršrutētāju, mazliet ietekme, logman tenon kuteri, maršrutētājs biti apgriešana, antīko kadru laukumā, 12mm koka kāta, urbšanas lavie.

Uzrakstīt recenziju

3pcs 12mm 1/2

3pcs 12mm 1/2" Kātu Attēla Rāmja Līnijas Maršrutētāju Bitu C3 Karbīda Klasiskā Frēzēšanas Koksnes Kokapstrādes Tenon Griezēji 03092

Saistītie Produkti