Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Viens Gabals peldkostīms Vintage Peldēšanas Tērps Sievietēm Melna Balta Savirmot Mežģīnes Sieviešu Peldkostīms 2019 Push Up Peldkostīmi Bodysuit Skatīt lielāku

Viens Gabals peldkostīms Vintage Peldēšanas Tērps Sievietēm Melna Balta Savirmot Mežģīnes Sieviešu Peldkostīms 2019 Push Up Peldkostīmi Bodysuit

€14.73

Jauns produkts

Stils 4 Viens Gabals Peldkostīms
Materiāls Poliestera
2. stils cietā peldkostīmu sieviete
Sporta Veids Peldēties
Dzimums SIEVIETES
Stils 5 Sieviešu peldkostīms, kausēts
1. stils sieviešu peldēšanas tērps
Modeļa Numurs Y9095
Stils 3 Savirmot Peldkostīmi Sievietēm
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Viens Gabalu
krāsa Balts,Melns,Rozā
Izmērs S,M,L
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Stils 6 peldkostīms sieviete 2019
Ir Polsterēta Ar polsterētām

Melna Balta Savirmot Mežģīņu Bikini Sieviešu Peldkostīms 2019 Dziļu V veida Kakla viengabala peldkostīmu Push Up Peldkostīmi Bodysuit Peldēties Uzvalku Produkta iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Dizaina Elements: Melns, Balts Savirmot Mežģīņu Bikini Sieviešu Peldkostīms 2019 Dziļu V veida Kakla viengabala peldkostīmu Materiāls: Poliesters Krāsa: balta,melna,rozā krāsas Izmērs: S-L Piezīme:

1. Lūdzu, salīdziniet šādu detaļu izmēriem, ar savu " pirms jūsu iepirkumu.

2. Postenis krāsa varētu nedaudz atšķirties, kā krāsu dažādos veida datoru monitori, varētu būt nedaudz savādāka.

3. Lūdzu, ļaujiet 2-3 cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

Izmērs: cm (1cm=0.39 collas)

Detalizēti:

---------------------- Par Maksājumu -------------------

1. Mēs pieņemam apmaksu ar www.e-jump.lv .

2. www.e-jump.lv apstiprinās jūsu paymen 24 stundas pēc tam, kad jūs maksājat, lai

3. Ja jums ir kādi pieprasījumu un problēmas, kad jūs veicat maksājumu, lūdzu atstāt mums ziņu, lai, mēs atbildēsim jums, pirms mēs nosūtīt pasūtījumus, paldies.

4. Lūdzu, apstipriniet adresi, pirms jūs veicat pasūtījumu , un, ja jums ir no Krievijas , lūdzu, pastāstiet mums savu vārdu, uzvārdu , vai sūtījums tiks nosūtīts atpakaļ uz asv , paldies.

----------------------- Par Kuģošanas -----------------------

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Parasti Pasūtījumi tiks apstrādāti 2 dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

-------------------- Par Kompensāciju Un Atgriezt -------------------

1. Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces ,ir jāmaksā piegādes maksa , bet, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt , mēs varam atmaksā daļu no naudas, lai jums saskaņā ar šo problēmu preci.

Lūdzu, pārbaudiet informāciju, priekšmetu uzmanīgi, pirms jūs veicat pasūtījumu, ja ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinies ar mums , mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

-------------------- Par Atsauksmes -------------------

1 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai kompensētu jums.

Tagi: plānas silīcija vafele, vācijas retro modelis, vācijas gredzens pirkstā, jauda gadījumā iphon x, meitenes 2018 apavi, taimeris electro 12 v, rotaļlietas modeļa automašīnas 1 36, sandales sievišķību, astes t7000 110 ml.

Uzrakstīt recenziju

Viens Gabals peldkostīms Vintage Peldēšanas Tērps Sievietēm Melna Balta Savirmot Mežģīnes Sieviešu Peldkostīms 2019 Push Up Peldkostīmi Bodysuit

Viens Gabals peldkostīms Vintage Peldēšanas Tērps Sievietēm Melna Balta Savirmot Mežģīnes Sieviešu Peldkostīms 2019 Push Up Peldkostīmi Bodysuit

Saistītie Produkti