Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2019 Akrila Sienas Uzlīmes Dekoratīvi Spoguļi 50 X 50cm Modes Skaistu Fona Akrila Tapetes Diy Piliens Kuģniecība Skatīt lielāku

2019 Akrila Sienas Uzlīmes Dekoratīvi Spoguļi 50 X 50cm Modes Skaistu Fona Akrila Tapetes Diy Piliens Kuģniecība

€4.02

Jauns produkts

Lipīga spēcīga,nebūs viegli nokrist.Izskatās dzīva,exquisiteand un moderns

Augstas kvalitātes ūdensizturīgs,izturīgs pret koroziju un veselīgas apkārtējās vides aizsardzību.

Skaists mākslas sienas decal jūsu mājās vai birojā un padarīt jūsu istabu atsvaidzinošu izskatās, radīt burvīgo atmosfēru.

Pašlīmējošās un neslīdoša dizains,tas būs noderīgs rotājumi jūsu mājā.

Lieliska ideja, lai dekori mājas / veikala logā, gludas sienas, dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, zāle veidā, utt.

Apraksts

Stils: (0,1 MM) 50cm*50cm, (0,1 MM) 50cm*200cm, (0,1 MM) 60cm*100cm

Krāsa klasifikācija: atstarojošs sudraba

Sienas uzlīmes stils: spogulis sienas uzlīme

Materiāls: PET spogulis maska

Produkta izmērs: 50*50*0.01 cm, 60*100*0.01 cm, 50*200*0.01 cm

Funkcijas: anti-pelējumu, anti-static, ainavu dizains, anti-ērce, mitruma necaurlaidīgs, antipirēns

Gadījumā vietas: vannas istaba

Paziņojums:

1.Lūdzu atļaut 1-3.0 Mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pirkuma.

2.Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs,pls saprast.

Iepakojuma saraksts:

1*DIY spogulis sienas uzlīme

Krievijas draugi, lūdzu, pievērsiet uzmanību: 1. nodrošinām pilnu vārdu,adresi, pasta kods un telefona numurs. 2. Pakete ir nepieciešams ilgs laiks, tas ir labāk izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu Vai Krievijas Gaisa. 3. Ja jūs izvēlaties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus,neatveriet Strīdu 60 Dienu Laikā ,paldies(Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums nav pietiekami daudz aizsardzības laika) Brazīlijas draugi, lūdzu, pievērsiet uzmanību. 1. Lielākā daļa paketes nepieciešama 20 līdz 50 dienām, bet dažas paketes ir nepieciešams, 70, lai 90days, tas ir normāli. 2 .100% Iesaku izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.Mēs vienmēr esam šeit, lai sniegtu jums top modes ar labāko kvalitāti, labākās cenas un labāko apkalpošanu!Dod mums 1 iespēja, atgrieztos atpakaļ, jūs 100% Apmierinātību!Jebkādu papildu Problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam vairumtirdzniecība:) Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts. 1.Jo Politika, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību. 2.Prece tiks piegādāta 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 3. Ja darījums ir Ķīnā svētku diena, pārkraušanas laiks varētu tikt aizkavēta.Lūdzu, saprast.Piegādes Opciju, Ja pasūtījums ir zem 7USD,bezmaksas piegāde ar untrackable "China Post Parasto Mazo Pakešu Plus" kā noklusēto piegādes metodi.Lūdzu, izvēlies, izsekojams "China Post Air Pasta" piegāde ar papildu maksu, ja jums prātā izsekošanas skaits ir ļoti daudz.Tiklīdz jūsu pakete termiņu apstiprinājuma laiks ir gandrīz,ja jūs vēlaties gaida ilgāk,lūdzu, sazinieties ar mums, lai "Paplašinātu Piegādes Datumu", lai saņemtu ilgāk aizsardzību.Paldies!APMAKSA: ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.e-jump.lv, piemēram, Alipay, kredīta kartes,reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.ATSAUKSMES: Ceru, jūs varat sniegt mums labas atsauksmes!Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu komercdarbības attīstībai .Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies par jūsu atbalstu!!Jūsu satifaction ir mūsu lielākais Jaudu uz priekšu, Ja jums patīk mūsu Veikals:Pievienot, lai saglabātu sarakstu, Ja jums patīk mūsu preci:Pievienot vēlmju saraksts,Mūs Atstāt 5-zvaigznes

Tagi: s320 gaismas, ttl 5v lan, servo 4 nm, saistītā filma, skūšanās m1, lentes b57 f, pin jūs 166, pico šalle, super grēki.

Uzrakstīt recenziju

2019 Akrila Sienas Uzlīmes Dekoratīvi Spoguļi 50 X 50cm Modes Skaistu Fona Akrila Tapetes Diy Piliens Kuģniecība

2019 Akrila Sienas Uzlīmes Dekoratīvi Spoguļi 50 X 50cm Modes Skaistu Fona Akrila Tapetes Diy Piliens Kuģniecība