Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! T-SUNRISE 2 Pack Saules Spotlight LED Saules Gaismas Zaļā Gaisma Ūdensizturīgs Āra Ainavu Apgaismojums Sienas Gaismas Dārza Pagalmā Skatīt lielāku

T-SUNRISE 2 Pack Saules Spotlight LED Saules Gaismas Zaļā Gaisma Ūdensizturīgs Āra Ainavu Apgaismojums Sienas Gaismas Dārza Pagalmā

€31.65

-45 %

€57.55

Jauns produkts

Saules Uzmanības Centrā saules āra prožektori
Ir Regulējamas,
Barošanas Avots Saules
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
āra saules prožektori Prožektori
LED Saules Uzmanības centrā saules gaisma
Korpusa Materiāls ABS
Saules Gaismas Aktualitātes
Izmantošana Avārijas
Saules Lampas led prožektoru gaismā, āra
Stils Jaunums
Modeļa Numurs TS-G0102-greenX2FBA
Saules Baterijas Tips NI-MH
led prožektori spotlight led
Spriegums 6V
Ielu Apgaismojums LED Prožektoru gaismā
Zīmola Nosaukums T-SUNRISE
Sertifikācija ce
Saules lampas led prožektoru gaismā saules
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Spuldzes Iekļauts No
Pamatnes Tips Ķīlis
Garantijas laiks 12M
Aizsardzības Līmenis IP65
Saules prožektori saules spotlight led
led solārās lampas LED Prožektori
Funkcijas led saules

T-SUNRISE 2 Pack Saules Spotlight LED Saules Gaismas Zaļā Gaisma Ūdensizturīgs Āra Ainavu Apgaismojums Sienas Gaismas Dārza Pagalmā

Specifikācija: Krāsa Nosaukums:Zaļā Uzmanību: A. Turēt saules panelis labs, tik, kas atbild ātri.atceries, lai izņemtu skaidru vāciņu virs saules paneļu, un dod vismaz 8 stundas saulē, lai to uzlādētu.B.Izvairīties no lapas vai putekļus, oklūzija,tas ietekmēs kvalitāti maksas.C.10.m uz 2 lpp.m ir labākais laiks no maksas par saules.D.Gaisma ir ūdensnecaurlaidīgs, bet ne novērst ūdens uzsūkšanās, izvairīties no uzstāda vietā, no waterlogged viegli.E.Esiet uzmanīgi, uzstādot tos, jums ir nepieciešams, lai mārciņa staba zemē, tad pievienojiet gaismas.Nav likts pārāk daudz spiedienu uz gaismu, pats par sevi.Ja zeme ir pārāk grūti, negrieziet, satverot vai āmuru, tas ar spēku.Mēģiniet, lai mīkstinātu zemi ar ūdeni, un pēc tam ielikt zemē.F.Tiešas saules gaismas, lai saules paneļi, pārliecinieties, turpināja maksas.G.Izvairīties no sakodiena, no šķēršļiem, ēkas, augi, no saules gaismas.Specifikācija: Saules panelis: 5V/2W Spilgtums: 250LM Produkta Materiāls:ABS Uzlādes laiks: 5-6 stundas Apgaismojuma ilgums: Vairāk nekā 12hrs Iekšējais Kārbas Izmērs:195*150*100MM 2 režīmi: augsta gaismas režīmā & low light režīmā Akumulators: 18500 litija akumulators 3,7 V 2200mAh Ūdensizturīgs klase:IP65 Iepakojuma Svars:0.45 kg/1gb Paketē Iekļauts: 2xSolar Powered LED Gaismas 2xGargen plastmasas smaile 2xScrew Uzstādīt 2xUser Rokasgrāmata

*Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.

*Visas majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

* Lūdzam ņemt 1 minūtes laikā, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies!

* Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai pasta izmaksas.Šīs maksas ir pircēja pienākums.

* Lūdzu, pārbaudiet ar savu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai iegādāties.

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.e-jump.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Uzmanību, Lūdzu,

Ievedmuitas nodokļiem un nodevām noticis pircēja valstī nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.

* Katra prece tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

* Mums ir 1 gada ierobežota garantija katram nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

* Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

* Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim tā labāko risinājumu priekš jums!!!

Tagi: eņģelis spilvens, tālrunis stick, aplikācijas led sienas, dārza lampas, 450LM, šķērveida, sola dārza apgaismojums, sportster xl883, led skrūvi, istabas augu plaukta.

Uzrakstīt recenziju

T-SUNRISE 2 Pack Saules Spotlight LED Saules Gaismas Zaļā Gaisma Ūdensizturīgs Āra Ainavu Apgaismojums Sienas Gaismas Dārza Pagalmā

T-SUNRISE 2 Pack Saules Spotlight LED Saules Gaismas Zaļā Gaisma Ūdensizturīgs Āra Ainavu Apgaismojums Sienas Gaismas Dārza Pagalmā

Saistītie Produkti