Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5gab HORMANN (Zilās pogas savietojams) HSE2 868Mhz Garāžu Durvis/Vārti, Tālvadības pults Nomaiņa/Aparāts augsta kvalitāte Ļoti laba Skatīt lielāku

5gab HORMANN (Zilās pogas savietojams) HSE2 868Mhz Garāžu Durvis/Vārti, Tālvadības pults Nomaiņa/Aparāts augsta kvalitāte Ļoti laba

€30.45

-11 %

€34.60

Jauns produkts

Izmantošana Universal
Zīmola Nosaukums dongbest
Bezvadu Sakari IR

Mēs zinām, ka jums ir pasaulē, kas pilna ar izvēli , paldies, ka izvēle mums !

Pirms pasūtījuma

lūdzu, ņemiet vērā , mūsu attālināta ir SAVIETOJAMA / NOMAIŅA /KLONS tālvadības pults , ne oriģināls viens .

lūdzu, pārliecinieties, vai attālās / sistēmu var izmantot, pirms pirkšanas .

Principā, ja attālās jūs pašlaik izmantojat, ir viens no tālvadības pultis attēlotie reklāmu, tad tas tālvadības būs saderīgs ar jūsu motoru.

ja jums nav tik pārliecināts , lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās .

Produkta Apraksts

Saderīgs ar :Hormann hsm2 868 ,hsm4 868,hs1 868,hs2 868,hs4 868,hse2 868,hsz1 868,hsz2 868,hsp4 868,hsp4 868-c,hsd2-A 868,hsd2-c 868

Programmēšanas instrukcijas

Kā programma, jaunā tālvadības

1.,Noņemt kods

Nospiediet BLOĶĒŠANAS(NĒ.A/NĒ.1) un ATBLOĶĒTU(NĒ.B/NĒ.2) pogas vienlaikus ,un LED indikators mirgos 3 timesthen off.Pēc tam ,paturēt un turiet theLOCK(NĒ.A vai NAV.1) un atbrīvot ATSLĒGT(NĒ.B vai NĒ.2) pogu ,un nospiediet ATBLOĶĒT(NĒ.B vai NĒ.2) poga 3 reizes ,kopējamā mašīna led indikators flashquickly , tas nozīmē, ka tas noņemtu pastāv kods veiksmīga.Tagad youcan nāk uz nākamo soli, lai kopētu tagad.

2 nd ,kopēt oriģinālo tālvadības

Pls veikt theoriginal tālvadības un aparāts kā closeas iespējams.Pēc tam nospiediet vienu pogu oriģināls un viena no tām fromduplicator tajā pašā laikā, jūs redzēsiet led indikators ātri ,flash, tas ir pārāk teikt, kopēt originalremote veiksmīga.

Svarīga piezīme

Piegāde

Visi produkti tiek individuāli pārbaudīta pirms tā tiek nosūtīta, lai nodrošinātu vienumi tiek nosūtīti, ideālā stāvoklī.

Preces tiks nosūtītas 48 stundu laikā pēc tam, kad saņemta samaksa / notīrīta (izņemot brīvdienas un svētku dienas).

Atgriešanās

Atdeve ir pieņemts.

Gadījumā, ja atmaksas visas preces jānogādā veselas, re-sellable stāvoklī.

Par DOA (Bojāts Ierašanās) priekšmetus, kas tiks aizstātas vai atmaksā, lūdzu, informējiet mūs, 24 stundu laikā pēc ierašanās, lūdzu, arī saglabāt visas sastāvdaļas un oriģinālais iepakojums, kā tālāk pārbaude varētu būt nepieciešama.

Bojāto preču jāatdod par remontu vai apmaiņu.

Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas, atgriežot preci kompensācijas vai apmaiņu .

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu preču un pakalpojumu.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, ja kaut kas nav labi, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkuru problēmu, e-pastu mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, kas jums varētu būt, un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.

Tagi: hse4 868 bs, hormann tālvadības, hsm4, HORMANN, doorhan tālvadības, 868 hormann, nāca, MARANTEC, hormann hse2, 868 mhz.

Uzrakstīt recenziju

5gab HORMANN (Zilās pogas savietojams) HSE2 868Mhz Garāžu Durvis/Vārti, Tālvadības pults Nomaiņa/Aparāts augsta kvalitāte Ļoti laba

5gab HORMANN (Zilās pogas savietojams) HSE2 868Mhz Garāžu Durvis/Vārti, Tālvadības pults Nomaiņa/Aparāts augsta kvalitāte Ļoti laba